Allhelgonagatan 7 / Södermalm / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
33 754
Boarea
29 kvm
Avgift
1 854 kr/mån
Driftkostnad
549 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Allhelgonagatan 7 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det går inte att sticka under stolen med att det här är den perfekta bostaden för bästa access till Södermalms nattliv. Dessutom lugna och tysta mornar att sova ut och göra sig redo för nästa dag tack vare det påtagliga lugnet.

Ännu bättre är att bostaden är i utmärkt skick och redo att flyttas in i och just börja njuta Södermals utbud av krogar, restauranger, shopping, caféer, grönområden och utomhusgym. Kort och gott - den här livsstilen vill du ha. Välkommen till visning. Snart är det dags.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.