Bastugatan 27 / Södermalm - Högalid/Maria / Stockholm

Slutpris
1 880 000 kr
Referensnummer
118 395
Boarea
24 kvm
Avgift
1 319 kr/mån
Driftkostnad
260 kr/mån
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastugatan 27 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Högalid/Maria är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad 1:a om 24 trivsamma kvm! Rum med ljusa ytskikt, golv belagt med stilfullt fiskbensparkett samt fint fönster mot lugn innergård. Bra kokvrå, rymligt duschrum samt hall med god förvaring i klädkammare. I avgiften ingår bredband samt kabel-Tv.
Fantastiskt belägen på en av Söders absolut mest attraktiva adresser. Omedelbar närhet till Mariatorget, Mosebacke samt allmänna kommunikationer! Magnifik gemensam terrass med utsikt över Stockholms takåsar! Skuldfri förening!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.