Bergsgatan 55, 1tr / Kungsholmen - Kronobergsparken / Stockholm

Slutpris
4 550 000 kr
Referensnummer
125 824
Boarea
72 kvm
Avgift
2 213 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Såld
2014-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan 55, 1tr såldes av oss 2014-06-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kronobergsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trevligt planerade 20-tals lägenhet med utsikt över grönskande Kronobergsparken. Luftiga och generösa ytor med ett fint ljusflöde, vackra trägolv och en öppen social planlösning.

Här välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning via hatthylla och inbyggd garderob, här finns även ett bevarat serveringsskåp i original. Charmigt kök i vitt där en köksö ger extra förvaring samtidigt som den nyttjas som matbord för upp till 8 personer. Vardagsrummet har vacker vitpigmenterad fiskbensparkett och skjutdörrar öppnar upp till extra rummet. Rofyllt sovrum med fönster mot Kronobergsparken och bra med förvaring i två inbyggda garderober samt tre platsbyggda garderober med spegelglas.

I trapphuset finns en gemensam vädringsbalkong med utsikt över innergården.

Lägenheten har ett lugnt och trevligt läge med närhet till både natur och stadens puls. Några minuter bort ligger Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet liksom härliga promenadslingor längs Norr Mälarstrand som sommartid erbjuder populära uteserveringar.

Välkomna på visning önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.