Bergsgatan 16, 2 tr

Bergsgatan 16, 2 tr

Slutpris

18 600 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Bergsgatan 16, 2 tr


Slutpris
18 600 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus sekelskiftesvåning med toppläge, två balkonger och vacker kakelugn!

Ljus och representativ sekelskiftesvåning med lugnt toppläge på Kungsholmen. Högt upp med fritt läge och strålande utsikt över grönskande park. Genomgående våning med stora, eleganta fönster och balkonger i två olika väderstreck. Två balkonger, den ena mot lugn innergård och den andra i soligt söderläge. Söderbalkongen har fritt läge mot parken och sol från ca 08.00 till 20.00. Sekelskiftescharm med speglade dörrar, vackra trägolv, högt i tak (3,20 m), stuckatur och takrosetter. Elegant, fungerande kakelugn skapar charm och känsla. Helkaklat badrum med badkar samt separat gäst-wc. Ypperlig förvaring med ett flertal garderober och klädkammare. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1909 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Högst eftertraktat läge på nedre Kungsholmen nära populära Kungsholmstorg. Närhet till Kungsholms strand, Riddarfjärden och Norr Mälarstrands vackra strandpromenad. Kungsholmstorg med Ica, torghandel, populära restauranger och all service på nära gångavstånd. Härliga grönområden finner du vid vackra Landstingsparken, Kronobergsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset precis runt hörnet. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.


Boarea
169 kvm
Avgift
5 328 kr/mån
Rum
6 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.