Bergsgatan 49

Bergsgatan 49

Slutpris

3 050 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Bergsgatan 49


Slutpris
3 050 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Optimalt planerad 1:a med 3,1 m i takhöjd - Låg avgift!

En charmig och exemplariskt planerad lägenhet i en mycket eftertraktad del av Kungsholmen. När du kliver in möts du av en luftig och välkomnande känsla, tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljuset som strömmar in från de stora fönstrena.

Allrummet är lättmöblerat och erbjuder generösa sociala ytor. En praktisk och rymlig walk-in-closet ansluter till den inre hallen, vilken kan användas på olika sätt - som exempelvis ett matrum eller arbetsrum. Det moderna köket har exklusiva köksluckor och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med golvvärme, duschhörna och plats för tvättmaskin. Originaldetaljer som den generösa takhöjden, djup fönsternisch och det vackra fiskbensmönstrade parkettgolvet har bevarats. Lägenheten målades 2023 och nya badrums -och köksmöbler införskaffades 2015.

Placeringen i fastighetens souterräng ger en avskild och insynsskyddad atmosfär med Polishuset och Kronobergsparken som närmsta grannar. Trots att lägenheten är belägen på en halv trappa så är känslan snarare att en befinner sig på våning 1.

Bostadsrättsföreningen är välskött och ekonomiskt stabil med en låg belåningsgrad, låga avgifter och en imponerande gemensam takterrass som sträcker sig över Stockholms takåsar.

På Nedre Kungsholmen bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls - ett perfekt utgångsläge för både naturälskaren och citymänniskan. Kvarteren nedanför Hantverkargatan består till stor del av fantastiska gamla hus som har fått behålla sin ursprungliga charm och karaktäristiska byggnadsdetaljer.

Promenera till Fridhemsplan så har du fullt utbud av service och flertalet butiker i Västermalmsgallerian. I området finns många populära restauranger som exempelvis Mälarpaviljongen och Gnarly Burger. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två riktiga guldkorn. T-bana (blå och grön linje) och flertalet bussar inom kort gångavstånd.

Området är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden.


Boarea
31 kvm
Avgift
1 694 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.