Bergsmarksvägen 10 / Stora Essingen / Stockholm

Välkommen till en ljus etta med balkong i soligt västerläge

Slutpris
2 325 000 kr
Referensnummer
204 674
Boarea
37 kvm
Avgift
1 705 kr/mån
Driftkostnad
580 kr/mån
Såld
2014-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsmarksvägen såldes av oss 2014-10-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsmarksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och vacker etta med balkong i soligt västerläge. Insynsskyddat med en glimt av Mälarens glittrande vatten och härlig fri utsikt över grönskande omgivningar.

Genomgående stilrena materialval, ljusa ytskikt, fina golv och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Modernt och generöst kök med ypperlig förvaring bakom vita skåpsluckor och matplats för minst fyra personer. Allrummet har flexibla möbleringsbara ytor och rymmer med enkelhet både sällskapsmöblemang samt sovdel. Nydragen el i hela lägenheten och ljudisolerade väggar i allrummet.

Ett perfekt första boende med närhet till både fina grönområden, vatten, suveräna kommunikationer och stadspuls.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.