Bergsmarksvägen 12, 2 tr / Stockholm

Högt läge med balkong i sydväst

Slutpris
7 325 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
6 302 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsmarksvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsmarksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsmarksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlig 5:a i välskött förening! Genomgående och fin lägenhet med balkong i sydväst läge. Huset är beläget i ett suterrängliknande läge på en höjd, vilket gör att vardagsrummet med tillhörande balkong får ett högt och insynsskyddat läge. På balkongen har du sol hela dagen. Vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp i form av de generösa fönsterpartierna.

I dagsläget disponeras denna lägenhet som tre rum och kök., eftersom en vägg är nedtagen, men det finns möjlighet att sätta upp denna igen samt göra ett mindre sovrum i köket och på så sätt skaffa sig en 5:a.

Bostaden präglas av charmiga detaljer, såsom exempelvis en öppen spis. Den öppna spisen fungerar inte i dagsläget, men om den boende vill bekosta rökkanaler, så är det okej med föreningen.

Förutom lägenhetens balkong finns även en gemensam stor takterrass tillgänglig för föreningens medlemmar. Härifrån har du magnifik utsikt över Mälaren och intilliggande landområden.

Stora Essingen ger en unik kombination av storstad och skärgårdskänsla! Goda kommunikationer tar dig snabbt in till city samtidigt som Mälaren erbjuder både båtliv och bad.
Från lägenheten är det kort gångavstånd till Essingetorgets serviceutbud med mataffärer och restaurangliv.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.