Blanchegatan 4, 6 tr / Östermalm - Nedre Gärdet / Stockholm

Välplanerade hörnlägenhet med stor balkong i vinkel

Slutpris
6 325 000 kr
Referensnummer
204 987
Boarea
88 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blanchegatan såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Blanchegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm - Nedre Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge på Nedre Gärdet finns denna välplanerade hörnlägenhet i behov av renovering. Stor balkong i vinkel med bästa västerläge. Slående utsikt över Gärdet och insynsskyddat läge. Här bor du tyst och lugnt samtidigt som det är centralt och bekvämt gångavstånd till bl. a. Humlegården, Stureplan, Östermalms IP och Lill Jansskogens fina spår.

Lägenheten är ljus tack vare det öppna och fria läget med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som ger solen fritt spelrum hela dagen. Vackra och välbevarade golv i fiskbensparket och serveringsskåp i orginal. Du som letar efter en 3,5:a i det här området med stor potential inser säkert hur unikt detta tillfället är.

Varmt välkommen på visning önskar Richard Sörman!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.