Bondegatan 55, 2 tr. / Södermalm - Sofia / Stockholm

2:a 45,5 kvm med balkong i SOFIA

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
204 045
Boarea
45.5 kvm
Avgift
2 362 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bondegatan 55, 2 tr. såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Sofia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket charmiga välplanerade 2:a med detaljer såsom fungerande vacker kakelugn samt balkong med lugnt fritt gårdsläge. Lägenheten har bevarade originaldetaljer i form av spröjsade stora fönster, spegeldetaljer i fönsternischer och dörrar samt kakelugn för sköna vinterkvällar. Ytskikt har nyligen renoverats så det är bara att flytta in och trivas. Sovrummet har lugnt gårdsläge. Fastigheten ligger i mycket attraktiva och eftersökta Söderkvarter med "allt" in på knuten såsom Nytorget, Fjällgatan, Vitabergsparken m.m. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.