Bondegatan 64 A / Södermalm - Sofia / Stockholm

Slutpris
3 450 000 kr
Referensnummer
59 910
Boarea
46 kvm
Avgift
2 828 kr/mån
Driftkostnad
579 kr/mån
Byggnadstyp
3 våningshus
Såld
2014-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2014-10-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Sofia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett av Södermalms absolut populäraste kvarter och med närhet till Nytorget finns denna välplanerade 2:a med balkong i sydväst, två kakelugnar och ett kök som totalrenoverades 2009. Här finns både ett sovloft och ett sovrum samt ett ordentligt duschrum. Vardagsrum där en av kakelugnarna är placerade. Njut av gamla vackra kvarter och med Vitabergsparken som "granne". Fastigheten är från 1916 och har kontinuerligt renoverats sedan 1993 såsom VA stammar, fönster och tak etc. Både vinds och källarförråd. Fiber indraget i fastigheten. Hiss. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.