Brännkyrkagatan 83, 5 tr / Södermalm - Högalid / Stockholm

Högst upp i välskött fastighet med mycket karaktär, fungerande öppen spis och balkong i fritt läge.

Slutpris
4 625 000 kr
Referensnummer
136 157
Boarea
71 kvm
Avgift
3 799 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan 83, 5 tr såldes av oss 2014-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i fastigheten ligger denna genomgående lägenhet med mycket karaktär, fungerande öppen spis och balkong i fritt läge med sol i stort sett hela dagen. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och bra skick rakt igenom. Välplanerat vardagsrum där utgången till balkongen finns i och som i kombination med den semiöppna planlösningen mellan vardagsrum och köket med ordentlig matplats vid fönster, skapar en bra rymd och luftighet.

Fastigheten med tidstypska funkisvärden bevarade ligger centralt belägen på Södermalm. Ingång kan ske både från Hornsgatan och Brännkyrkagatan. Här bor du i en mycket välskött fastighet, vilket du känner så snart du kliver in i porten.

Ett fantastiskt läge, granne med vackra Skinnarviksparken och den magiska vyn över Stockholm från Skinnarviksberget. Med bara minuters avstånd till allt det bästa Söder har att erbjuda i form av nöjen, caféer, restauranger, service, kommunikationer samt klassiska kulturkvarter och härliga picknickplatser på berget får du ett lugnt och svårslaget läge i här.

Kommunikationerna är mycket goda med ett flertal busslinjer och T-bana Zinkensdamm.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.