Brännkyrkagatan 83 / Södermalm / Mariatorget / Stockholm

Renoveringschans på Södermalm!

Slutpris
3 380 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 995 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-11-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan såldes av oss 2016-11-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännkyrkagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Mariatorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik tillfälle nu när föreningen upplåter denna 2:a om 55 kvm där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa din drömbostad! Här finns de rätta grundförutsättningarna för att skapa ett hem helt utifrån eget tycke och smak. Vänligen se planritning samt alternativ planritning för förslag hur ytan lämpligen kan disponeras. Alternativ för två olika entréer finns. Lägenheten är belägen på populära Brännkyrkagatan och med bara ett par minuters promenad till Mariatorgets stadspuls med restauranger, caféer och butiker och även till Söder Mälarstrands härliga promenadstråk. Kommunikationerna är goda med flertalet busslinjer samt tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm runt knuten.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration