Buteljgatan 24, 7 tr

Buteljgatan 24, 7 tr

Slutpris

3 450 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Buteljgatan 24, 7 tr


Slutpris
3 450 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

2:a på sjunde våningen med gårdsläge och balkong med sol från förmiddag till kväll

Riktigt fin 2:a näst högst upp på sjunde våningen i fastighet byggd 2011. Lägenheten är perfekt planerad och rymlig för sin storlek med stora fönster utan insyn, alla med lugnt och tyst gårdsläge. Bostaden är påkostad och har all bekvämlighet som kan önskas. Här finns hall med entrédel med klinkergolv, en stor skjutdörrsgarderob, skoskåp och städskåp. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Stilrent kök från Myresjö med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin och plats för ett större matbord. Sovrum för dubbelsäng och ett stort, snyggt badrum med wc, dusch, vit kommod, spegelskåp, golvvärme och kombimaskin för tvätt- och tork. Lägenhetens rymliga balkong ligger i högt, fritt och soligt söderläge som om sommaren har härlig sol från förmiddag till kväll. Bostaden ligger med utmärkt läge på Sjövikstorget i hjärtat av Liljeholmskajen och nära vattnet och har bara 4-5 minuters promenad till Liljeholmen med shoppinggalleria och tunnelbana. I föreningen finns tvättstuga, övernattningslägenhet och garage. I avgiften ingår Telia Triple Play med bredband, tv och telefoni.

Liljeholmskajen är ett expansivt och modernt område strax utanför innerstan med omedelbar närhet till Årstavikens vatten, badrocksavstånd till områdets badbrygga, all service, en mängd bra restauranger och fina promenadstråk. Innerstan och Hornstull med dess utbud av restauranger och spännande nattliv når du enkelt genom bara en promenad över Liljeholmsbron.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 963 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-11-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.