Celsiusgatan 5, ½ tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
3 550 000 kr
Referensnummer
95 047
Boarea
53 kvm
Avgift
2 345 kr/mån
Driftkostnad
585 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Celsiusgatan 5, ½ tr såldes av oss 2014-10-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna kvarter precis intill Kronobergsparken ligger denna ljusa och trevligt planerade tvåa med optimala sällskapsytor för trevliga bjudningar i goda vänners lag.

Du välkomnas av ett snyggt golv i klinker samt vita väggar som är genomgående i hela lägenheten. Här finns goda avhängningsmöjligheter i rymliga platsbyggda garderober med spegelglas. Härifrån når du även lägenhetens badrum. Ytterligare plats finns för förvaring eller varför inte en arbetsplats? Vidare in kommer du till den stora sociala ytan med kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats i rummet för 4-6 personer runt bordet.
Köket är stilrent med vita luckor och massiv arbetsbänk i ek och ypperlig förvaring. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp till rummet. Sovrummet är ljust och rymmer med enkelhet en större säng och mindre möblering om så önskas.

Varmt välkommen på visning önskar Patrik Lundberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.