Chapmansgatan 3, 1/2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
5 100 000 kr
Referensnummer
153 526
Boarea
87 kvm
Avgift
3 339 kr/mån
Driftkostnad
412 kr/mån
Såld
2014-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Chapmansgatan 3, 1/2 tr såldes av oss 2014-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter längs med Norr Mälarstrand finner ni denna generösa 2:a med bibehållen atmosfär. Luftiga och riktigt generösa ytor fördelade på 87 kvm med ett fint ljusflöde, vackra parkettgolv och en öppen spis. Lägenheten är från början en 3:a och kan med enkla medel återskapas till en sådan (se alternativ planlösning).

Här välkomnas ni av en hall som erbjuder avhängning via vacker hatthylla i original och gäst-wc. Vidare in finns en möblerbar innerhall med vacker takmålning. Generöst kök i vitt med matplats för 6 personer. Vardagsrummet har vacker fiskbensparkett och en fungerande öppen spis som ger rummet sin charm. Rofyllt sovrum med fönster mot gård och ingång till renoverat duschrum.

Lägenheten har ett lugnt och trevligt läge med närhet till både natur och stadens puls. Några minuter bort ligger Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet liksom härliga promenadslingor längs Norr Mälarstrand som sommartid erbjuder populära uteserveringar.

Välkomna på visning önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.