Dalslandsgatan 2, 8 & 9tr / Södermalm / Stockholm

Välkomna till ett representativt boende i etage!

Slutpris
7 050 000 kr
Referensnummer
150 611
Boarea
113 kvm
Avgift
4 585 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalslandsgatan 2, 8 & 9tr såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett representativt boende i etage fördelade på riktigt väldisponerade 113 kvadratmetrar. Ljus och rymd med en balkong i söderläge, fyra bra sovrum och två stilfulla badrum - där det ena har badkar och det andra både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök i en socialt främjande öppen planlösning med komplett maskinell standard och lyxiga bänkskivor i granit. Genomgående vackra golv i både ek och klinker. Dessutom bra förvaring och centraldammsugare.

Bo förstklassigt i centrala kvarter med Skanstull in på knuten och några minuters promenad till Nytorget, SoFo, Vitabergsparken. I fastighetens bottenplan finns hela Ringens köpcentra med allt som kan önskas. I närområdet finns ett flertal skolor och förskolor.

Välkommen på visning önskar Patrik Lundberg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.