Drottninggatan 112 B, 2 tr / Norrmalm - City / Stockholm

Slutpris
4 210 000 kr
Referensnummer
177 423
Boarea
65 kvm
Avgift
2 218 kr/mån
Driftkostnad
874 kr/mån
Såld
2014-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan 112 B, 2 tr såldes av oss 2014-04-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm - City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trevligt planerade 2:a i vacker fastighet från 1926. 2 tr upp möts ni av en hall med avhängningsmöjligheter via hatthylla, innerhall som idag utnyttjas som matplats och ett trevligt planerad kök med goda förvaringsmöjligheter. Generöst sovrum med två inbyggda garderober och fönster i burspråk. Vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stukatur.

Här bor ni lugnt och tyst med samtliga fönster mot innergård. Närhet till ett nästintill obegränsat utbud av affärer, restauranger och caféer m.m Stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig!

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.