Drottninggatan 102 C / City/Norrmalm/Vasastan / Stockholm

Villakänsla med toppläge i city! Möjlig 4:a

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
5 921 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av City/Norrmalm/Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlig 4:a! Du som är ute efter något alldeles speciellt kommer att bli förtjust! Det är vi övertygade om! Det vi talar om är en unik lägenhet i en oas. Ett gömsle undan stadens brus och larm, ett kort stycke nedanför Tegnérlunden där Strindberg sitter och kurar. Fastigheten, med väggar tjocka som i ett kruthus, har anor från 1700-talet. En gång i tiden låg en snickerifabrik inrymd i lägenheten. Du kliver in direkt från den generöst tilltagna gården, som bjuder ett fång av blommor och växter under varmare månaderna på året. Du slås genast av charmen i det spatiösa vardagsrummet, med det vackra trägolvet. Du blir överraskad av att köket ligger ett par steg ned och att det finns en matkällare! Du nickar uppskattande åt de speglade dubbeldörrarna, de två eller tre sköna sovrummen. Här bor du med stora fönsterpartier och djupa fönsternischer. Det går också att öppna upp en dörr från vardagsrummet mot gården om man önskar det. Kanske slår du dig ned med en kopp te i solen utanför dörren. Annars finns det hur många näringsställen som helst, alldeles runt hörnet. Kanske en cappu och croissant på Kafé Esaias skulle smaka. Eller en bit mat på ständigt lika välkomnande Rolfs Kök.

Mycket bra förening med låg belåning, välskött fastighet, låga avgifter och positivt kassaflöde.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration