Drottningholmsvägen 4, 5 tr. / Kungsholmen / Stockholm

Vindsvåning med en stilfull öppen spis och hiss enda upp till våningsplanet!

Slutpris
9 100 000 kr
Referensnummer
155 399
Boarea
117 kvm
Avgift
4 923 kr/mån
Driftkostnad
993 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-02-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen 4, 5 tr. såldes av oss 2014-02-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett kvalitativt boende i vindsvåning med en stilfull öppen spis och hiss hela vägen upp till planet där våningarna är belägna. 117 kvm fördelade på tre rum och kök med genomgående ekparkettgolv och mörk klinker i perfekt kontrast med ljusa ytskikt och vackra synliga murstockar. Flödande ljusinsläpp från fönster i både kupor och i tak. Underbar atmosfär och högt fritt läge med helt ogenerad utsikt över innergården och Kronobergsparken.

Vardagsrum/kök/matplats i en socialt främjande öppen planlösning med hög maskinell standard från bland annat Gaggenau och Siemens samt matplats för det stora sällskapet. Takterrass i nordväst, två sobra sovrum, två stilsäkra badrum med spotlights och golvvärme där det ena har ett inkaklat kar och det andra dusch. Tvättmaskin och torktumlare i en garderob bakom snygga skjutdörrar.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, nöjen, och shopping inom gångavstånd från porten. Omedelbar närhet till kommunikationer och möjlighet att omdisponera till en fyra!

Välkommen på visning önskar Peter Karlsson och Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.