Drottningholmsvägen 4, 5 tr.

Drottningholmsvägen 4, 5 tr.

Slutpris

9 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Drottningholmsvägen 4, 5 tr.


Slutpris
9 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Vindsvåning med en stilfull öppen spis och hiss enda upp till våningsplanet!

Välkommen till ett kvalitativt boende i vindsvåning med en stilfull öppen spis och hiss hela vägen upp till planet där våningarna är belägna. 117 kvm fördelade på tre rum och kök med genomgående ekparkettgolv och mörk klinker i perfekt kontrast med ljusa ytskikt och vackra synliga murstockar. Flödande ljusinsläpp från fönster i både kupor och i tak. Underbar atmosfär och högt fritt läge med helt ogenerad utsikt över innergården och Kronobergsparken.

Vardagsrum/kök/matplats i en socialt främjande öppen planlösning med hög maskinell standard från bland annat Gaggenau och Siemens samt matplats för det stora sällskapet. Takterrass i nordväst, två sobra sovrum, två stilsäkra badrum med spotlights och golvvärme där det ena har ett inkaklat kar och det andra dusch. Tvättmaskin och torktumlare i en garderob bakom snygga skjutdörrar.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, nöjen, och shopping inom gångavstånd från porten. Omedelbar närhet till kommunikationer och möjlighet att omdisponera till en fyra!

Välkommen på visning önskar Peter Karlsson och Peter Eriksén!


Referensnummer
155 399
Boarea
117 kvm
Avgift
4 923 kr/mån
Driftkostnad
993 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.