Fatburs kvarngata 20, 5,6tr. / Södermalm / Stockholm

Slutpris
6 850 000 kr
Boarea
133 kvm
Avgift
7 024 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs kvarngata 20, 5,6tr. såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge, i hjärtat av Södermalm finns denna underbara etagelägenhet om 133 inbjudande kvm högst upp i huset på våning 5 & 6. Här återfinns två underbara balkonger med utsikt utöver takåsarna i rakt söderläge. Trevliga sociala ytor med idag 5 rum som med enkelhet kan byggas om till 6 för den som önskar. Övre plan har en egen ingång villket gör att detta boende unikt med många möjligheter.
Har bor ni med Medborgarplatsen och Mariatorgets breda serviceutbud runt hörnet. Stor närhet till allmänna kommunikationer. Pendeln tar dig direkt till Arlanda samt Uppsala. Denna lägenhet bör upplevas. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.