Fleminggatan 21, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Pampig lägenhet med välkomnande sociala ytor

Slutpris
5 775 000 kr
Referensnummer
117 737
Boarea
82 kvm
Avgift
3 331 kr/mån
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan 21, 4 tr såldes av oss 2014-08-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I pampig sekelskiftesfastighet från 1907 återfinns denna representativa lägenhet med karaktär och ett flödande ljusinsläpp från fönster i spegelförsedda nischer. Här samsas en luftig takhöjd med bevarade sekelskiftesdetaljer i form av stuckaturer i tak, spegeldörrar, höga golvsocklar, bevarat serveringsskåp, rustika vackra furugolv och två kakelugnar. Utöver detta finns även två balkonger, en mot gatan och en större mot gården.

På fjärde våningen möts ni av vackra pardörrar som öppnar upp mot lägenhetens hall. Här finns ett generöst kök i vitt med vitvaror i rostfritt, sovrum med garderobsvägg, vardagsrum med sällskapliga ytor och ett smakfullt renoverat duschrum.

Välkommen på visning önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.