Fleminggatan 21, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Fin 2:a med utsikt över takåsarna!

Slutpris
4 425 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
1 910 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna vackra 2:a á 47 kvadratmeter i stambytt fastighet anno 1907. En välplanerad lägenhet där det gamla möter det nya med ett nyligen renoverat badrum och kök i kontrast med bevarade tidstypiska detaljer som vackra trägolv, djupa fönsternischer med spröjs och generös takhöjd. Bo bra i en väl tilltagen, insynsskyddad lägenhet med fönster i två väderstreck samt balkong i högt söderläge som bjuder på en vacker utsikt över takåsarna. Stabil förening med goda hyresintänkter.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.