Frejgatan 101, 2 tr / Vasastan Odenplan / Stockholm

Slutpris
4 675 000 kr
Referensnummer
154 742
Boarea
59 kvm
Avgift
2 514 kr/mån
Driftkostnad
493 kr/mån
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frejgatan 101, 2 tr såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fina och välrenoverade sekelskiftestvåa med fri parkutsikt belägen invid Hälsingehöjden. Vardagsrum med fantastisk takhöjd, mycket trivsamt kök, rofyllt rymligt sovrum med balkong i söderläge, fräscht badrum samt praktisk hall. Lägenheten har kvar många originaldetaljer såsom högt i tak, takrosett, höga golvsocklar samt vackra spegeldörrar.

Stabil och välskött förening med låg belåning.

Här bor ni på en av Vasastans bästa adresser med närhet till många trevliga restauranger och caféer, goda kommunikationer med både buss och T-bana samt till gröna Hagaparken och rogivande promenadstråk vid Karlbergskanalen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.