Frejgatan 54, 3 tr / Vasastan / Stockholm

Slutpris
9 200 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
5 532 kr/mån
Driftkostnad
525 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frejgatan 54, 3 tr såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna otroligt trevliga 4:a med härligt ljusinsläpp belägen i vacker sekelskiftesfastighet på en av Vasastans bästa adresser. Här bor ni bekvämt med stort kök och vardagsrum i fil mot gatan, 3 rofyllda sovrum belägna mot gården, praktisk walk-in-closet samt duschrum och WC. Lägenheten har många attribut från sekelskiftet såsom högt i tak, tidsenlig stuckatur, höga golvsocklar, fina kakelugnar samt spegeldörrar. Här bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till Odenplan med sina goda kommunikationer med både buss och T-bana. I närheten finns även trivsamma Vasaparken, Hälsingehöjden samt Hagaparken med fina promenadstråk längs med vattnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.