Fridhemsgatan 10, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 930 000 kr
Referensnummer
107 315
Boarea
40 kvm
Avgift
2 519 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan 10, 5 tr såldes av oss 2014-04-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Chans att förvärva en helt unik tvårummare i absolut toppskick! Bostaden är belägen på eftertraktad adress, med högt och tyst läge mot innergården och med utsikt över takåsarna.

Med varsam hand har lägenheten de senaste åren renoverats till perfektion. Det är ett ljust och luftigt boende med fint ljusinsläpp från stora, spröjsade fönster och en väl tilltagen takhöjd. Vidare finner vi massiva ekgolv, ett exklusivt renoverat badrum och goda förvaringsmöjligheter i bl.a. en walk-in-closet i sovrummet. Köket är stilrent renoverat med nya vitvaror och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.