Garvar Lundins Gränd 8, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
4 460 000 kr
Referensnummer
179 979
Boarea
60.5 kvm
Avgift
1 488 kr/mån
Såld
2014-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garvar Lundins Gränd 8, 2 tr såldes av oss 2014-01-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stilfullt boende med bevarad 20-tals charm, belägen i attraktiva kvarter nära promenadstråk längs med Riddarfjärdens glittrande vatten och ett gediget utbud med bra restauranger så som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet.

60,5 trevligt planerade kvm där vardagsrummet har umgängesvänliga ytor med plats för både sällskapsdel och matplats, yteffektivt kök med vita luckor och diskmaskin för extra komfort samt ett stilfullt sovrum med balkong mot innergården.

En luftig takhöjd på ca 3 m, genomgående vackra trägolv och ypperlig förvaring i flera integrerade garderober bakom vackra speglade dörrar. Dessutom ett riktigt bra planerat badrum med hög fräschör och tvättmaskin och en inre hall som disponeras som ett bibliotek. Bo i en stabil förening med närhet till kommunikationer, service och nöjesliv.

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.