Götgatan 106 / Södermalm Skanstull / Stockholm

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
132 238
Boarea
67 kvm
Avgift
2 643 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan 106 såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm Skanstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverad snygg generöst välplanerad tvåa i fantastiskt centralt läge mitt i precis allt. Ommålad, nya golv och nya dörrar. Totalrenoverat hörnkök med bl a fullstor diskmaskin, kyl/frys med ismaskin och gott om plats för stort matbord. Helkaklad totalrenoverad wc/dusch med känsla av lyxhotell, bl a takdusch, skärmar i klarglas, kommod och förberett för tvättpelare. Snygg walk in-closet med full skåpinredning. Två stora lättmöblerade rum i söderläge mot innergård. Balkong med trätrall i perfekt söderläge mot luftig innergård, inget hus framför, massor med sol. Stor förening med låga avgifter och ordning och reda. Nära allt. Service, kommunikationer, nöje, kultur och grönområden. Det är lätt att bo här. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.