Götgatan 100, 2tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
4 140 000 kr
Referensnummer
132 332
Boarea
84 kvm
Avgift
3 401 kr/mån
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan 100, 2tr såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade 4:a med balkong mot gård. Trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till balkongen. Rymligt kök i vitt med matplats för 4 personer. Vidare finns tre sovrum i varierande storlek, ett badrum med badkar och tvättmaskin samt bra med förvaring i klädkammare samt externa garderober.

Här bor du i centrala kvarter med Skanstull in på knuten och några minuters promenad till Nytorget, SoFo, Vitabergsparken. I fastighetens bottenplan finns hela Ringens köpcentra med allt som kan önskas. I närområdet finns ett flertal skolor och förskolor

Välkommen på visning!
Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.