Gotlandsgatan 37, 4 tr. / Södermalm / Stockholm

Välplanerad 2:a i mycket fint skick med stor balkong och minimal insyn. Lågt belånad Brf.

Slutpris
2 870 000 kr
Referensnummer
123 012
Boarea
39 kvm
Avgift
1 905 kr/mån
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gotlandsgatan 37, 4 tr. såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2:a i mycket fint skick med fint ljusinsläpp, burspråk, stor balkong, minimal insyn, stort vindsförråd om ca 6 kvm samt säkerhetsdörr. Belägen i mycket lågt belånad Brf med 3 st. hyresrätter kvar. 2012 sänktes avgiften med 10 %. Välskött och stambytt fastighet. Utmärkt och lugnt läge med minuter till Nytorget, Skanstull, Skrapan, Medis och Götgatsbacken. Snabbt tillträde möjligt.

Lägenheten renoverades för några år sedan och planlösningen är väldigt genomtänkt vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Kaklat badrum förberett för tvättpelare, modernt och välutrustat kök med delvis öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng samt utgång till lägenhetens balkong och vardagsrum med både umgängesdel och matdel.

En lägenhet redo att bara flytta in och bo i direkt, med ett svårslaget läge på Södermalm. Du får nära till allt du kan önska i form av nöjen, service, shopping och kommunikationer. Du når även Årstaviken med härliga promenad och motionsstråk utmed vattnet på några minuter. Här får du verkligen allt det bästa med Söder direkt utanför dörren!

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.