Gotlandsgatan 37, 4 tr.

Gotlandsgatan 37, 4 tr.

Slutpris

2 870 000 kr


Södermalm— Stockholm

Gotlandsgatan 37, 4 tr.


Slutpris
2 870 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad 2:a i mycket fint skick med stor balkong och minimal insyn. Lågt belånad Brf.

Välplanerad 2:a i mycket fint skick med fint ljusinsläpp, burspråk, stor balkong, minimal insyn, stort vindsförråd om ca 6 kvm samt säkerhetsdörr. Belägen i mycket lågt belånad Brf med 3 st. hyresrätter kvar. 2012 sänktes avgiften med 10 %. Välskött och stambytt fastighet. Utmärkt och lugnt läge med minuter till Nytorget, Skanstull, Skrapan, Medis och Götgatsbacken. Snabbt tillträde möjligt.

Lägenheten renoverades för några år sedan och planlösningen är väldigt genomtänkt vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Kaklat badrum förberett för tvättpelare, modernt och välutrustat kök med delvis öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng samt utgång till lägenhetens balkong och vardagsrum med både umgängesdel och matdel.

En lägenhet redo att bara flytta in och bo i direkt, med ett svårslaget läge på Södermalm. Du får nära till allt du kan önska i form av nöjen, service, shopping och kommunikationer. Du når även Årstaviken med härliga promenad och motionsstråk utmed vattnet på några minuter. Här får du verkligen allt det bästa med Söder direkt utanför dörren!

Välkommen!


Referensnummer
123 012
Boarea
39 kvm
Avgift
1 905 kr/mån
Såld
2014-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.