Grevgatan 8A, 3 tr / Östermalm / Stockholm

Slutpris
4 800 000 kr
Referensnummer
116 541
Boarea
57 kvm
Avgift
1 885 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grevgatan 8A, 3 tr såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoveringschans i absolut toppläge. 80 m från Strandvägen i hus från 1896 med renoverad vacker fasad. Högst upp i gårdsflygel (ej hiss) mot tyst lugn innergård och med bästa solläge i sydsydväst. Endast vind ovanpå. Lätt att förnya bygglov för balkong från vardagsrummet, grannen under har byggt. Massor med charm från byggåret; trägolv, höga golvlister, vackra massiva spegeldörrar, höga vackra fönster med spegelsmygar och djupa fönsterbänkar. Väldisponerade kvadratmeter med två stora rum, generöst kök med plats för ordentligt matbord, samt stort badrum med badkar. Alla möjligheter att skapa en underbar tvåa eller tight minitrea i toppläge. Stark trygg förening med låg belåning och låga avgifter. Den här kan vara precis vad du har letat efter. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.