Gyllenborgsgatan 11, 4 tr / Kungsholmen, Thorildsplan / Stockholm

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 073 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gyllenborgsgatan såldes av oss 2015-02-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gyllenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen, Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jag har fått förtroendet att förmedla denna VÄLPLANERADE 20-TALSLÄGENHETEN MED EN GENERÖS TAKHÖJD i populära Brf Kalkonen! Vardagsrummet är lättmöblerat med stort ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Bra förvaring i form av klädkammare i allrum. Det stora köket har gott om förvaringsutrymme och arbetsbänk med fria ytor, plats för matbord. Serveringsskåp och vacker speglad dörr i orginal mellan kök och hall. Väldisponerat och stambytt badrum med ordentligt "svängrum".

Populär Brf-förening med bastu, gäst-lägenhet och ovanligt vackra innergårdar! Närhet till allt man kan önska sig såsom Smedsuddsbadet, Rålambshovsparken, galleria Lindhagen med Ica Maxi samt pulserande Fridhemsplan med många busslinjer och T-bana!

Hjärtligt välkommen till Gyllenborgsgatan 11, 4 tr!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.