Hallandsgatan 34, 3tr / Södermalm / Stockholm

Hallandsgatan 34 - Södermalm

Slutpris
4 150 000 kr
Referensnummer
129 936
Boarea
65 kvm
Avgift
2 754 kr/mån
Driftkostnad
320 kr/mån
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallandsgatan 34, 3tr såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig sekelskiftestvåa i absolut toppskick. Högt belägen med balkong i lugnt läge med utsikt mot Allahelgonakyrkan. Här erbjuds 65 ljusa och luftiga kvm med fantastisk rymd, höga fönster, stuckatur och vackra pardörrar. Många tidstypiska detaljer från 1920-talet som serveringsskåp, speglade dörrar, furugolv finns välbevarade. Stambytt fräscht badrum med tvättmaskin samt extra wc.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt kvarter med kort promenadavstånd till Södermalms många restauranger, caféer, butiker och bekvämligheter samt de populära parkerna Helgalunden och Rosenlundsparken. Kommunikationsmöjligheterna med tunnelbana, buss och pendeltåg är mycket goda. Stabil förening med god ekonomi.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.