Hälsingegatan 14a, 2 tr / Vasastan / Stockholm

4:a i ett helt våningsplan!

Slutpris
8 650 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
3 190 kr/mån
Driftkostnad
849 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hälsingegatan såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hälsingegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förvärva en våning som uppmäter hela 111 väldisponerade kvadratmeter på attraktiv adress med hiss! Tre stora rum i fil med bevarade tidsattribut såsom påtaglig takhöjd, hall med passage, spegeldörrar och en fullt fungerande kakelugn samt kök med öppen planlösning mot matsal. Här finns flertalet vackra fönsterparier som bjuder på ett flödande ljusinsläpp. Bo bra i en välbevarad fastighet anno 1910, ett stenkast från citypuls och närliggande gym likväl som rekreationsområden och promenadstråk vid Hagaparken, Vasaparken eller Kungsholms Strand.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.