Hammarby Allé 157, 7 tr

Hammarby Allé 157, 7 tr

Slutpris

3 600 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 157, 7 tr


Slutpris
3 600 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

HÖGT LÄGE

Bo granne med himlen högst upp i huset, på sjunde våningen med utsikt över taknockar och sjöutsikt! En unik gavellägenhet med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusflöde från tre väderstreck, här är ljust och soligt. Här uppe på sjunde våningen kan du njuta av lugn och ro. Mycket begränsad insyn. Smart och inbjudande planlösning då man kan gå runt i lägenheten och trevliga sällskapsytor. Det finns två bra, separata sovrum och ett stort badrum med tvättpelare. Lägenheten är i bra skick med vackra trägolv och fina fönsterbrädor i sten. Stabil förening, bra grannar och mysig innergård med lekplats. Centralt läge i Hammarby Sjöstad, nära till tvärbanan, mataffär, systembolag, restauranger och caféer. På någon minuts promenad tar du dig till vattnet för picknick eller bara njuta av solen på bryggan. Ett stenkast bort ligger Hammarbybacken, skidspår och Nackareservatets motionsslingor. Perfekt läge med nära till Sickla köpcentrum och Skanstull med promenadavstånd till Gullmarsplan. Tvärbana och buss når du på en minut, en kort promenad till båtarna som tar dig till Östermalm eller Djurgården. Det är även promenadavstånd till Gullmarsplan och Södermalm och så finns det hyrcyklar i närheten. Ett fantastiskt läge och en unik lägenhet som bör upplevas i verkligheten! Välkommen!


Referensnummer
176 715
Boarea
74 kvm
Avgift
4 462 kr/mån
Driftkostnad
436 kr/mån
Såld
2014-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.