Hantverkargatan 76 A, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
7 500 000 kr
Referensnummer
108 972
Boarea
94 kvm
Avgift
1 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan 76 A, 4 tr såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk sekelskifteslägenhet om 95 kvm med 0 kr i avgift! Byggår 1889 där vackra originaldetaljer samsas med moderna inslag. Optimalt planerad med fönster i två vädersträck, balkong mot innergård och milsvid och storslagen utsikt bort över Liljeholmen.

Två sovrum ligger mot den lugna innergården medans vardagsrum, matrum och kök ligger med fönstren i rakt söderläge. Badrummet är stambytt och lägenheten har även en gäst-wc. Förening med fantastisk ekonomi och alla större renoveringar bakom sig.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.