Hantverkargatan 30, 3tr. / Kungsholmen / Stockholm

Anno 1886 med balkong och kakelugn.

Slutpris
4 600 000 kr
Referensnummer
113 189
Boarea
63 kvm
Avgift
2 715 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan 30, 3tr. såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tre trappor upp i pampig sekelskiftesfastighet anno 1886 finns denna tilltalande trea med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en möblerbar balkong med utsikt över innergården. Här samsas en atmosfärisk takhöjd på ca 3,27 meter med bevarade sekelskiftesdetaljer i form av stuckaturer i tak, takrosetter, spegeldörrar, vackra golv i furu och fiskbensparkett, spegelförsedda djupa nischer och en dekorativ kakelugn (ej fungerande idag).

Ljusa 63 kvm fördelade på ett yteffektivt kök med utgång till balkong, ett fantastiskt vardagsrum med sällskapliga ytor, duschrum med kakel, klinker och tvättmaskin samt två lagom stora sovrum.

Bo bra på en attraktiv adress nära till strandpromenader längs med Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. Utmärkta kommunikationer och grönskande Kronobergsparken runt knuten.

Stabil förening med god ekonomi!

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.