Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsholmstorg / Hantverkargatan 77

Välplanerad och vacker våning om 173 kvm med separat uthyrningsdel!

Välkommen till denna vackra våning om 173 kvm på nedre Kungsholmen, med separat uthyrningsdel om cirka 37 kvm! Här bor ni i en våning med vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, vackra golv samt stuckaturer. Lägenheten disponeras genom ett väl tilltaget kök i öppen planlösning som bjuder in till långa middagar. Köket har smakfulla materialval som marmor och marockanskt kakel. Vidare finns ett vackert vardagsrum/bibliotek med platsbyggda bokhyllor och tre sovrum. Master Bedroom har inbyggda garderober och ett vackert rundat fönster. Påkostade badrum i smakfulla materialval. Lägenheten har även en uthyrningsdel/generationsboende. Här finns kök, badrum, sovrum samt plats för vardagsrumsmöbler. Säljarna hyr idag ut uthyrningsdelen för 14 500 kronor i månaden! En mycket god extra inkomstkälla!

Här bor ni på en attraktiv adress nära Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Kungsholmstorg samt Fridhemsplan nås med en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Kungsholmstorg
Hantverkargatan 77
Slutpris: 12 625 000 kr
Boarea: 173 kvm
Avgift: 6 954 kr/mån
Driftkostnad: 650 kr/mån
Rum: 6 rum
Våning: 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan