Hantverkargatan 77

Hantverkargatan 77

Slutpris

12 625 000 kr


Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Hantverkargatan 77


Slutpris
12 625 000 kr

Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Välplanerad och vacker våning om 173 kvm med separat uthyrningsdel!

Välkommen till denna vackra våning om 173 kvm på nedre Kungsholmen, med separat uthyrningsdel om cirka 37 kvm! Här bor ni i en våning med vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, vackra golv samt stuckaturer. Lägenheten disponeras genom ett väl tilltaget kök i öppen planlösning som bjuder in till långa middagar. Köket har smakfulla materialval som marmor och marockanskt kakel. Vidare finns ett vackert vardagsrum/bibliotek med platsbyggda bokhyllor och tre sovrum. Master Bedroom har inbyggda garderober och ett vackert rundat fönster. Påkostade badrum i smakfulla materialval. Lägenheten har även en uthyrningsdel/generationsboende. Här finns kök, badrum, sovrum samt plats för vardagsrumsmöbler. Säljarna hyr idag ut uthyrningsdelen för 14 500 kronor i månaden! En mycket god extra inkomstkälla!

Här bor ni på en attraktiv adress nära Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Kungsholmstorg samt Fridhemsplan nås med en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
173 kvm
Avgift
6 954 kr/mån
Rum
6 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-06-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.