Hantverkargatan 77 / Kungsholmen / Kungsholmstorg / Stockholm

Välplanerad och vacker våning om 173 kvm med separat uthyrningsdel!

Slutpris
12 625 000 kr
Boarea
173 kvm
Avgift
6 954 kr/mån
Rum
6 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2017-06-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Kungsholmstorg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra våning om 173 kvm på nedre Kungsholmen, med separat uthyrningsdel om cirka 37 kvm! Här bor ni i en våning med vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, vackra golv samt stuckaturer. Lägenheten disponeras genom ett väl tilltaget kök i öppen planlösning som bjuder in till långa middagar. Köket har smakfulla materialval som marmor och marockanskt kakel. Vidare finns ett vackert vardagsrum/bibliotek med platsbyggda bokhyllor och tre sovrum. Master Bedroom har inbyggda garderober och ett vackert rundat fönster. Påkostade badrum i smakfulla materialval. Lägenheten har även en uthyrningsdel/generationsboende. Här finns kök, badrum, sovrum samt plats för vardagsrumsmöbler. Säljarna hyr idag ut uthyrningsdelen för 14 500 kronor i månaden! En mycket god extra inkomstkälla!

Här bor ni på en attraktiv adress nära Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Kungsholmstorg samt Fridhemsplan nås med en kortare promenad med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration