Hantverkargatan 28 / Kungsholmen / Stockholm

Chans att förvärva en fantastisk trea i toppskick anno 1884

Slutpris
7 470 000 kr
Referensnummer
76 330
Boarea
101 kvm
Avgift
4 481 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Chans att förvärva en fantastisk trea (möjlig fyra) i toppskick anno 1884 på eftertraktad adress intill Kungsholmstorg.
Vackra originaldetaljer såsom en takhöjd om 3,2 m, pampiga takstuckaturer, höga golvsocklar, takrosetter, spegeldörrar, stora fönsterpartier i djupa nischer och en fungerande kakelugn.

Stilrent kök med utgång till lägenhetens balkong. Påkostade vitvaror från bland annat Gaggenau och matplats för fyra personer. Generöst vardagsrum med gott om plats för familj och vänner att samlas. Två bra sovrum med förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt i klädkammare. Totalrenoverat badrum samt wc. Genomgående vackra golv och sobert färgsatta väggar.

Lägenheten disponeras idag som en trea men kan med enkelhet omdisponeras till en fyra om så önskas.

Synnerligen eftersökt adress med närhet till kommunikationer, restauranger, caféer samt Kungsholmens mångfacetterade utbud av nöjen!

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.