Helgalunden 1, 2 tr / Södermalm / Stockholm

Välplanerad 2:a i mysiga kvarter på Södermalm!

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helgalunden såldes av oss 2016-12-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Helgalunden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 2:a i en vacker fastighet uppförd 1929! Lägenheten är genomgående och ljus med fönster i två väderstreck, och med utsikt mot Allhelgonakyrkan. Fina originaldetaljer finns bevarade så som djupa fönsternischer och spröjs, väl tilltagen takhöjd och speglade dörrar. Planlösningen är luftig med stora rum och disponeras genom en välkomnande entré och ett ljust vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Ett ordenligt kök med schackrutigt golv och matplats, ett mysigt sovrum med flera garderober samt ett fräscht helkaklat duschrum. Här bor du i en välskött förening med närhet till såväl citypuls som gröna rekreationsområden samt goda kommunikationsförbindelser inom några minuters gångavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration