Igeldammsgatan 20, 1tr / Kungsholmen / Stockholm

Välkomna till ett kvalitativt boende med en underbar atmosfär i ett tyst läge totalrenoverat år 2013

Slutpris
6 310 000 kr
Referensnummer
109 669
Boarea
87 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Igeldammsgatan 20, 1tr såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett kvalitativt boende med en underbar atmosfär i ett tyst läge, totalrenoverat år 2013.

87 uppmätta kvm med en genomgående planlösning fördelade på fyra rum och kök där de tre sovrummen med plats för dubbelsäng är belägna mot innergården.

Vardagsrum och det eleganta Kvikköket har en socialt främjande öppen planlösning med vitvaror från Siemens, exklusiv Carrera marmor och matplats för det stora sällskapet. Stilsäkert badrum med spa känsla. Här finns både badkar och dusch samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och designade blandare av märket Tapwell.

Superb förvaring i klädkammare och garderober, delvis spotlights i tak, mediacentral och genomgående strömbrytare med dimmerfunktion. Ljusinsläpp från spröjsade fönster i tre väderstreck, vackra vitlutade golv och ljusa ytskikt.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, kommunikationer, nöjen och shopping inom gångavstånd från porten. Absolut närhet till Karlbergssjön med promenadstråk, båtplatser och bryggor.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.