Igeldammsgatan 38, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Perfekt 1,5:a

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
139 006
Boarea
42 kvm
Avgift
2 501 kr/mån
Driftkostnad
302 kr/mån
Såld
2014-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Igeldammsgatan 38, 2 tr såldes av oss 2014-05-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Igeldammsgatan och denna otroligt charmfulla 1,5:a som även går att disponera om till en fin 2:a. Helt insynsfritt läge med utsikt mot fint berg med vacker grönska om sommarhalvåret och endast 100 meter till attraktiva Kungsholms strand och Karlbergskanalen. Nytt, stilrent kök med bra maskinell utrustning samt rymlig matplats. Köket är möjligt att bygga om till sovrum om köket placeras i sovalkoven. Stort och fint rum med plats för soffgrupp samt stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Rymligt, stambytt wc-duschrum med plats för badkar eller tvättmaskin. Ett hem att trivas i helt enkelt. Snabbt tillträde ok. Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.