Industrigatan 9 / Kungsholmen / Stockholm

Central och yteffektiv bostad med låg avgift på lugn gata

Slutpris
2 560 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 208 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fina och lättmöblerade bostad med centralt läge och lugn gata! Här har ni ett mycket trivsamt boende i en välskött fastighet med låg avgift. Lägenheten är mycket välplanerad och har ett separat arbetskök, rymligt badrum och ett trivsamt allrum med en naturlig plats för sovrumsdel, soffa, soffbord och mediamöbel samt matplats. Ni har även en rymlig klädkammare som nyttjar takhöjden hela vägen upp och plats för ytterligare förvaring om önskas. Bostaden pryds av flertalet välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår.

Optimalt läge på Kungsholmen med Västermalmsgallerian med alla dess butiker, serviceinrättningar och flertalet populära restauranger, caféer och bagerier ett stenkast bort. Svårslagna kommunikationer med både buss och tunnelbana (grön och blå linje) inom ett par minuters promenad samt härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration