Inedalsgatan 5, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Låg avgift - minitvåa

Slutpris
2 725 000 kr
Referensnummer
116 671
Boarea
35.5 kvm
Avgift
508 kr/mån
Driftkostnad
133 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Inedalsgatan 5, 1 tr såldes av oss 2014-09-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen denna totalrenoverade toppläckra minitvåa med mycket låg månadavgift och härlig hotellkänsla. Härlig inbjudande öppen planlösning för social samvaro och påkostat öppet kök från Noblessa. Stor möblerbar uteplats i väster och nytt, superfint stambytt wc-duschrum. Egen tvättmaskin och kassaskåp samt nydragen godkänd el i hela lägenheten. I den låga månadsavgiften avgiften 508 kr, ingår hushållsel, kabel-tv och bredband. Garage finns i huset för 400 kr/mån. Snabbt tillträde för den som önskar! Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.