John Ericssonsgatan 16 / Kungsholmen-Norr Mälarstrand / Stockholm

Ljus och charmig 1:a på Kungsholmen!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 595 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på John Ericssonsgatan såldes av oss 2018-12-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på John Ericssonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen-Norr Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge precis intill Norr Mälarstrand återfinns denna fantastisk etta på tredje våningen. Bevarande sekelskiftesdetaljer så som rustika furutiljor och en generös takhöjd. Lägenheten har en social planlösning med ett fint ljusinsläpp året om. Stort och lättmöblerat allrum med gott om plats för sällskapsdel och matbord samt sovdel och soffa. Lägenheten känns ljus och luftig tack vare den optimala planlösningen och det härliga ljusinsläppet. Yteffektivt kök med fullgod maskinell utrustning och ett helkaklat badrum. Ett boende som lämpar sig perfekt som första lägenhet. Utmärkt läge med närhet till vatten, bra kommunikationer samt Kungsholmens utbud av restauranger och nöjen. Måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration