Kammakargatan 64A, 3 tr / Vasastan Norrmalm / Stockholm

CENTRALT

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
136 374
Boarea
26 kvm
Avgift
1 977 kr/mån
Såld
2014-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kammakargatan 64A, 3 tr såldes av oss 2014-08-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt etta i högt lugnt läge mot innergård. Byggår 1929 med fiskbensparkett, massiva spegeldörrar och takhöjd 2,75 m. Sovalkov till sängen. Helkaklad, fräsch, rymlig wc/dusch. Vackert trapphus (fint att komma hem till) och mysig innergård med sittgrupper/grill. Hiss finns. Bra tvättstuga. Bra vindsförråd. Välskött, stambytt, lågt belånad brf som köpte sin fastighet redan 1938. Mycket bra läge på gränsen mellan populära Vasastan och city. 5 minuters promenad till Vasaparken, Odenplan, Hötorget och Centralen. 10 minuter till stora delar av city, bl a Stureplan. Perfekt för studenter med smidiga kommunikationer till Handels, KTH och Universitetet, och 5 minuter att gå till Studentpalatset på Norrtullsg. Du kommer att trivas här. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.