Kaplansbacken 5, 5 tr / Kungsholmen/Nedre Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
5 600 000 kr
Referensnummer
100 290
Boarea
73 kvm
Avgift
3 280 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Såld
2014-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaplansbacken 5, 5 tr såldes av oss 2014-10-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Nedre Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiv adress med högt läge utan insyn, återfinns denna synnerligen ljusa 2,5:a med stor balkong mot mysig innergård! Genomgående planlösning och luftiga ytor och härlig utsikt från vardagsrummet med sjöglimt. Totalrenoverad 2012/ 2013 och välplanerad med ett badrum och en gäst-wc. Lägenheten karaktäriseras av modern inredning med bevarande originalattribut såsom vacker fiskbensparkett, stora fönsterpartier och högt i tak. Möjlighet att bygga om till en trerummare, se alt planlösning! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.