Karlavägen 30 / Östermalm / Stockholm

Välplanerat!

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
158 159
Boarea
33 kvm
Avgift
1 181 kr/mån
Driftkostnad
409 kr/mån
Såld
2014-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlavägen 30 såldes av oss 2014-01-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett av Östermalms mest attraktiva kvarter finner ni denna tilltalande etta på enastående välplanerade 33 kvadratmetrar. Modernt Bomankök med komplett maskinell standard i delvis öppen planlösning med vardagsrummet och bevarade klassiska 20-tals detaljer i form av spegeldörrar, spröjsande fönster och en generös takhöjd.

Ljusa ytskikt och genomgående vackra golv i ek, klinker och sjösten.

Delvis spotlights i tak och en sovalkov med en dekorativ belyst tegelvägg samt ett lyxigt duschrum med både tvättmaskin och golvvärme.

Ett boende med klass och mycket gammal charm på eftersökt adress endast ett stenkast från Stureplan och dess rika nöjesliv. Utmärkta kommunikationer!

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.