Karlbergsvägen 87, 4tr / Vasastan Birkastan / Stockholm

Sekelskifte med balkong!

Slutpris
4 900 000 kr
Referensnummer
114 440
Boarea
62 kvm
Avgift
3 038 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen 87, 4tr såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med hiss upp till fjärde våningen i fastighet anno 1912 finns denna välplanerade tvåa som är väldigt lätt att tycka om.

Det härliga ljuset från stora fönsterpartier tillsammans med den öppna planlösningen och den atmosfäriska takhöjden på ca 3 meter gör att denna lägenhet känns större än sina 62 kvm.

Välplanerat med bevarade detaljer i form av spegeldörrar, vackra rustika furutiljor, spegelförsedda nischer och ett dekorativt överljusfönster.

Ljus och rymd fördelade på två rum med vardagsrum och snyggt kök i öppen planlösning, sovrum med superb förvaring i en rejäl skjutdörrsgarderob med utgång till balkong i lugnt gårdsläge. Möblerbar hall samt ett stilfullt duschrum med spotlights och klinker från Marrakech.

Bo lugnt med ett utmärkt läge i centrala kvarter nära affärer, grönområden och fina promenadstråk längs med Karlbergssjön. Mycket goda kommunikationer med både tunnelbana och buss.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.