Karlbergsvägen 47A, 2 tr / Birkastan / Stockholm

Välkommen till en vacker och praktfull våning med två balkonger

Slutpris
13 325 000 kr
Referensnummer
205 103
Boarea
189 kvm
Avgift
6 463 kr/mån
Driftkostnad
749 kr/mån
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen 47A, 2 tr såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en vacker och praktfull våning med två balkonger på attraktiv adress i populära Birkastan. Flertalet stiliga sekelskiftesdetaljer såsom stora och djupa fönster, spegeldörrar, serveringsgång med bevarade originalskåp och genomgående vackra golv. Våningen kan stoltsera sig med totalt fem kakelugnar varav den största i vardagsrummet är fungerande och en fungerande öppen spis i matsalen. Stora och magnifika sällskapsytor med matsal och vardagsrum i fil samt generöst kök med utgång till en av våningens två balkonger. Fyra möjliga sovrum varav ett master bedroom, helkaklat duschrum och gäst-wc. Ypperlig förvaring i flertalet klädkammare samt rejäl skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Det härliga ljuset från stora fönsterpartier i djupa spegelförsedda nischer tillsammans med de sobert färgsatta väggarna och den väl tilltagna takhöjden på ca 3,40 m gör denna lägenhet till något utöver det vanliga. Detta är definitivt ett hem för dig med högt ställda krav!


Bo bra på representativa ytor i pampig fastighet anno 1906 nära Citys puls i en förening med mycket god ekonomi och låg belåning. Välkomna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.