Karlbergsvägen 47B, 4 tr / Birkastan / Stockholm

Slutpris
5 720 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 134 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2015-02-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2015-02-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i vacker fastighet anno 1906 återfinns denna tilltalande tvåa med en fantastisk atmosfär. Här samsas en pampig takhöjd om hela 3,35 meter med vacker ursprungscharm såsom dekorativa stuckaturer, takrosetter, speglade dörrar, höga golvsocklar samt två majestätiska kakelugnar. Det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna samt de ljusa färgvalen ger en trivsam känsla.

Ett rymligt kök med plats för ca. fyra personer pryds av ett vackert serveringsskåp, här nås utgången till balkongen i söderläge.

Genomgående vackra furugolv, generös takhöjd, stor balkong, väldisponerat kök samt det moderna duschrummet gör denna lägenhet till något utöver det vanliga. Bullerdämpande fönster mot vägen.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.